Відбулася зустріч із представником IT-компанії «Business Evolution»

14 лютого 2022 року відбулася зустріч професорсько-викладацького колективу кафедри бізнес-аналітики та інноваційного інжинірингу навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету, студентів освітньо-професійної програми «Облік і аналітика цифрової економіки» та «Бізнес-аналітика та управління інноваційними системами» із представником IT-компанії «Business Evolution» Ольгою Вінницькою.

Компанія надає послуги комплексного впровадження ІТ-систем, супроводу і розвитку ІТ-систем, ІТ-консалтинг,  розробку програмного забезпечення на замовлення. «Business Evolution» – член Спілки Автоматизаторів Бізнесу та входить у ТОП-15 в Україні за рейтингом спілки. IT-компанія здійснює сертифікацію своїх працівників для досягнення певного рівня кар’єрного зростання. Позитивним є залучення випускників  та студентів старших курсів спеціальності «Облік і оподаткування» для стажування і отримання відповідного сертифікаційного рівня професії бізнес-аналітика.

Під час спілкування учасники говорили про вимоги IT-компанії «Business Evolution» для отримання відповідних компетентностей під час навчання у ЗУНУ.