Відбулась ділова зустріч студентів та викладачів навчально-наукового інституту біоресурсів і природокористування Західноукраїнського національного університету у Компанії «Контінентал Фармерз Груп»

«Успіху досягає той, хто його прагне!» – саме під таким гаслом в офісі Компанії «Контінентал Фармерз Груп» відбулася зустріч студентів навчально-наукового інституту біоресурсів і природокористування Західноукраїнського національного університету із представниками агрохолдингу. Супроводжували студентів директор ННІБП ЗУНУ, д.е.н., професор Дмитро Шушпанов і його заступники – д.е.н., професор Петро Пуцентейло, к.е.н., доцент Олена Гуменюк.
З молоддю зустрілися фахівці «Контінентал Фармерз Груп» – Наталія Мельник, старший менеджер проєктів соціально-інвестиційного відділу, Ольга Чернета, провідний менеджер з підбору персоналу, Сергій Овсяний, фінансовий контролер відділу бухгалтерського обліку підприємств та Василь Мартюк, начальник соціально-інвестиційного відділу Компанії.
Працівники «Контінентал Фармерз Груп» ознайомили студентів з діяльністю компанії та її організаційно-виробничою структурою, новітніми цифровими технологіями в обліку і аналітиці; агрономії і землевпорядкуванні. Розповіли про досвід сучасного ведення агропромислового бізнесу, зокрема його організацію в умовах пандемії COVID–19.
Окрім того обговорили низку питань, зокрема:
– вектори співпраці між «Контінентал Фармерз Груп» і Західноукраїнським національним університетом;

– перспективи залучення науковців ЗУНУ до консалтингової діяльності «Контінентал Фармерз Груп»;
– доповнення меморандуму про співпрацю та партнерство між «Контінентал Фармерз Груп» і Західноукраїнським національним університетом, який сторони уклали у 2017 році;

– можливість навчання у форматі дуальної освіти для студентів, проведення навчально-виробничих екскурсій та майстер-класів для студентів ЗУНУ.
Наголосили на необхідності забезпечення підготовки фахівців з обліку та аналітики цифрової економіки; енергетичного аудиту; агрономії, екології, геодезії та землевпорядкування через залучення студентів і викладачів навчально-наукового інституту біоресурсів і природокористування класичного університету Тернополя до спільної діяльності разом з партнерами «Контінентал Фармерз Груп».