Науковці ФАЕМ взяли участь у роботі агрофоруму «Агропромислове підприємство 2017»

У м. Тернополі відбувся Агрофорум «Агропромислове підприємство 2017» присвячений відзначенню Дня працівників сільського господарства України.

Учасниками Агрофоруму стали науковці факультету аграрної економіки і менеджменту Тернопільського національного економічного університету: заступник декана з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Петро Романович Пуцентейло, доктор економічних наук, професор Микола Кирилович Пархомець, директор ТФДУ «Інститут охорони ґрунтів України» кандидат сільськогосподарських наук, доцент Іван Станіславович  Брощак, кандидат економічних наук, доцент, докторант Тернопільського національного економічного університету Людмила Миколаївна Уніят і кандидат економічних наук, доцент, докторант Тернопільського національного економічного університету Ярослав Іванович Костецький.

Дійство об’єднало науковців, невтомних трудівників полів і ферм, керівників агроформувань, організаторів сільськогосподарського виробництва і переробних підприємств, працівників аграрного і технічного сервісу.

З вітальною промовою до учасників Агрофоруму звернувся П. Р. Пуцентейло, який зазначив, що сьогодення диктує для агровиробників, переробників, освітян і науковців нові загрози і виклики в управлінні сучасними економічними системами в агробізнесі. Перед факультетом аграрної економіки і менеджменту Тернопільського національного економічного університету стоїть завдання щодо підготовки компетентних фахівців, які матимуть спеціальні знання в області застосування сучасних методів науки і практики в аграрних бізнес-процеах і висловив сподівання щодо подальших зустрічей у такому форматі.

Доповідачами на форумі виступили: І. С. Брощак, Л. М. Уніят, Я. І. Костецький і М. К. Пархомець. Цікавими були виступи представників агробізнесу – практиків.

Завершився Агрофорум «Агропромислове підприємство 2017» присвячений святкуванню Дня працівників сільського господарства України нагородженням учасників і святковою концертною програмою.

Науковці ФАЕМ взяли участь у роботі агрофоруму «Агропромислове підприємство 2017» Науковці ФАЕМ взяли участь у роботі агрофоруму «Агропромислове підприємство 2017» Науковці ФАЕМ взяли участь у роботі агрофоруму «Агропромислове підприємство 2017» Науковці ФАЕМ взяли участь у роботі агрофоруму «Агропромислове підприємство 2017» Науковці ФАЕМ взяли участь у роботі агрофоруму «Агропромислове підприємство 2017»