Представники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і саду

Представники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і саду Нещодавно представники факультету аграрної економіки і менеджменту, директор НДВГ «Наука» разом з ректором ТНЕУ, доктором економічних наук, професором А.І. Крисоватим долучилися до відзначення Дня поля і саду у м. Бучач.

Організатором зустрічі виступив голова спостережної ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Герой України Петро Гадз, який у своєму вітальному слові наголосив  на важливості впровадження досвіду країн Європейського Союзу та передових сучасних технологій в роботу аграрного сектору.

У святі взяли участь делегації з різних областей України і з-за кордону. Високоповажним  гостем  був перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольський.

Присутні мали чудову нагоду обмінятися досвідом, отримати багато нової корисної інформацію, побачити, як розвивається господарство.

Упродовж дня передові аграрні підприємства презентували нові сорти насіння, сучасну техніку. Учасники зустрічі мали можливість взяти участь у конференції, де обговорили способи захисту врожаю, оглянути молоді сади підприємства «Бучачагрохлібпром», продукція яких експортується у країни Європи. Дискусія була конструктивною, а День поля і саду подарував усім гостям приємні враження.

Представники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і садуПредставники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і садуПредставники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і садуПредставники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і садуПредставники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і садуПредставники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і садуПредставники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і садуПредставники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і садуПредставники ФАЕМ взяли участь у святкуванні Дня поля і саду