Представники ФАЕМ взяли участь у форумі аграрних інновацій «Нове зернятко – 2016»

Представники ФАЕМ взяли участь у форумі аграрних інновацій «Нове зернятко – 2016» Нещодавно представники факультету аграрної економіки та менеджменту ТНЕУ відвідали форум аграрних інновацій «Нове зернятко – 2016», який відбувся у селі Настасів Тернопільського району. Упродовж зустрічі представники більше ніж 50 компаній презентували найновіші розробки в галузі рослинництва. До участі у заході долучилися понад 1000 учасників. Ініціатором форуму виступила компанія «Агропродсервіс».

Метою форуму є презентація напрацювань компанії «Агропродсервіс», обговорення аграріями України й іноземними партнерами актуальних питань, зокрема виведення сортів продукції, партнерство, а також нова система оподаткування.

Програмою заходу було передбачено оглядини виробничих потужностей компанії «Агропродсервіс», лабораторій, насіннєвого заводу та яблуневого саду. Також гості форуму мали нагоду відвідати виставку спеціалізованої сільськогосподарської техніки та демоцентр компанії «Агроскоп».

Колектив факультету аграрної економіки та менеджменту отримав чудову нагоду представити свої напрацювання стосовно підготовки фахівців у сфері економіки і управління агропромислового виробництва.

Викладачі ФАЕМ брали участь у дискусії щодо методики підготовки майбутніх спеціалістів з потенційними роботодавцями. Упродовж обговорення було зазначено, що спеціальності факультету, а саме: «Облік та економіко-правове забезпечення агропромислового бізнесу», «Оцінка землі та нерухомого майна», «Менеджмент природокористування та економіка довкілля» є актуальними та перспективними, користуються попитом на ринку праці.

Представники ФАЕМ взяли участь у форумі аграрних інновацій «Нове зернятко – 2016» Представники ФАЕМ взяли участь у форумі аграрних інновацій «Нове зернятко – 2016» Представники ФАЕМ взяли участь у форумі аграрних інновацій «Нове зернятко – 2016» Представники ФАЕМ взяли участь у форумі аграрних інновацій «Нове зернятко – 2016» Представники ФАЕМ взяли участь у форумі аграрних інновацій «Нове зернятко – 2016» Представники ФАЕМ взяли участь у форумі аграрних інновацій «Нове зернятко – 2016» Представники ФАЕМ взяли участь у форумі аграрних інновацій «Нове зернятко – 2016»