Засідання студентського наукового товариства факультету аграрної економіки і менеджменту

Засідання студентського наукового товариства факультету аграрної економіки і менеджменту  На факультеті аграрної економіки і менеджменту ТНЕУ відбулося засідання студентського наукового товариства, у роботі якого взяли участь студенти 1-5 курсів ФАЕМ.

Під час зустрічі було обрано голову студентського наукового товариства факультету Віру Лукіян та заступників Лелю Кісілюк та Олену Вашкевич.

З словами подяки виступила новообрана голова студентського товариства. Віра Лукіян звернула увагу на те, що у студентську наукову діяльність слід залучати студентів першого курсу для забезпечення активнішої наукової діяльності в межах факультету на перспективу. Доцільно виробити механізм мотивації і стимулювання діяльності молодих науковців.

Науковці обговорили план наукових заходів, обрали тематику та терміни проведення студентських наукових семінарів і конференцій на факультеті. Членами товариства було запропоновано найбільш актуальні теми семінарів.

З привітальним словом виступили заступник декана з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Петро Романович Пуцентейло і доцент кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу, к.е.н., доцент Ірина Володимирівна Спільник. Вони наголосили на тому, що студентське наукове товариство є кузнею кадрів для майбутніх вчених. Саме тому потрібно плекати молоду науку й розвивати її.

Засідання студентського наукового товариства факультету аграрної економіки і менеджменту  10Засідання студентського наукового товариства факультету аграрної економіки і менеджменту