Анатолій Гулей прочитав відкриту лекцію «Алхімія капіталу: лідери нового покоління» для студентів ФАЕМ

Дата: 11-09-2017, 11:25 | Автор: Відділ інформації та зв’язків з громадськістю

 

Анатолій Гулей прочитав  відкриту лекцію «Алхімія капіталу: лідери нового покоління» для студентів ФАЕМ «Людина, яка може управляти своїм часом і цінувати його – керує своїм життям,
знає вартість свого часу і, звичайно,
може успішно управляти своїм капіталом!» Анатолій Гулей.

Нещодавно на факультеті аграрної економіки та менеджменту  за підтримки ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора А.І. Крисоватого та сприяння декана факультету аграрної економіки і менеджменту, доктора економічних наук, професора кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу Б.О. Язлюка відбулася відкрита лекція на тему: «Алхімія капіталу: лідери нового покоління», яку прочитав доктор економічних наук, голова Правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій Іванович Гулей.

Лектор надав слухам ґрунтовну інформацію про те, куди краще інвестувати свої гроші, щоб отримати максимальну вигоду, розповів як розробити ефективний персональний фінансовий план та визначити пріоритети в управлінні особистим капіталом. Завдяки висвітленим питанням слухачі зможуть ефективніше управляти особистими фінансовими потоками.

Приємно відзначити, що Анатолій Іванович Гулей читає такі лекції не вперше, адже вони користуються неабиякою популярністю серед студентів.

З нетерпінням чекатимемо дієвої співпраці і надалі з А. І. Гулеєм, адже завдяки його лекціям студенти стають зацікавленими в персональному розвитку та успіху.