Відбувся навчально-науковий семінар «Планування землевпорядкування і землеустрою як інструмент сталого розвитку території у Латвійській республіці»

Відбувся навчально-науковий семінар за участю професорки кафедри землевпорядкування і геодезії Латвійського сільськогосподарського університету Анди Янкавої з залученням викладачів кафедри економічної експертизи та землевпорядкування і студентів освітніх програм «Геодезія та землеустрій», «Експертна оцінка землі та нерухомого майна»  Західноукраїнського національного університету. До зустрічі долучилися науковці із Державного біотехнологічного університету (м. Харків), докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри управління земельними ресурсами та кадастру Ірина Віталіївна Кашкалда, Чорноморського національного університету імені Петра Могили (м. Миколаїв), доктор технічних наук, професор, в.о. завідувача кафедри управління земельними ресурсами Лев Миколайович Перович.

У ході проведення семінару учасники обговорили питання пов’язанні із землекористуванням та землеустроєм, як інструментами сталого розвитку територій, розглянули юридичні аспекти планування територій.

Професорка Анда Янкава наголосила на важливості та престижності у Латвії діяльності землевпорядника і геодезиста.

Професорсько-викладацький колектив, студенти кафедри економічної експертизи та землевпорядкування класичного університету Тернополя висловлюють вдячність професору кафедри землевпорядкування і геодезії Латвійського сільськогосподарського університету Анді Янкавській за змістовну та цікаву зустріч.