Зустріч студентів навчально-наукового інституту біоресурсів та природокористування з випускницею класичного університету Тернополя

У рамках співпраці з випускниками Західноукраїнського національного університету та орієнтації на обмін досвідом практикуючих фахівців та студентської молоді сьогодні відбулась онлайн-зустріч студентів ННІБП з  випускницею ЗУНУ Марією Міньковською, яка працює на  посаді старшого менеджера з виплати орендної плати агрохолдингу Контінентал Фармерз Груп.

Модератором зустрічі виступила доцент кафедри агрономії, екології та агроінженерії Любезна Ірина.

Марія Міньковська  поділилася приємними спогадами про студентські роки,  розповіла про свій кар’єрний ріст, окреслила основні напрями діяльності Контінентал Фармерз Груп, як однієї з найбільших агропромислових компаній України.

Студенти-геодезисти отримали чудову нагоду дізнатися основні практичні аспекти орендних відносин у сільському господарстві, обговорили тонкощі орендної  плати за земельні ділянки та основні принципи її встановлення й  послідовність дій під час укладення договорів оренди тощо.

Студенти ННІБП щиро вдячні Марії Міньковській за висвітлену інформацію, приділені час та увагу. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.