У Західноукраїнському національному університеті триває поселення у студентські гуртожитки

З дотриманням усіх карантинних вимог триває поселення у гуртожитки Західноукраїнського національного університету. Молодь має можливість ознайомитися зі студентськими гуртожитками, а також потоваришувати з майбутніми одногрупниками. Разом з адміністрацією студмістечка поселення здійснює і студентський актив університету – профспілкові лідери та Університетська рада студентів.

«Ми раді, що в університеті з’явилися нові активні молоді люди, з якими ми будемо змінювати виш, які стануть його гордістю. Також нам дуже приємно, що усі, хто приїжджає з різних куточків України, з розумінням ставляться до карантинних обмежень, не порушують правил, відповідально ставляться до особистого захисту й не наражають на небезпеку один одного. Кожен з них в очікуванні навчального процесу», – зазначає голова УРС Василина Пахолок.

Першокурсники говорять, що університет – це їхня мрія, тому їм важливо, щоб навчання почалося в очній формі і кожен встиг познайомитися зі своїми одногрупниками, викладачами, відчути студентську атмосферу.

Віталій Свирид приїхав з Кременецького району й обрав спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», поселяється у гуртожиток №4. Віталій відзначає організованість і продуманість процесу поселення – температурний скринінг, вхід у масках, безпечна дистанція.

За рекомендацією подруги спеціальність «Фінанси» обрала Анастасія Мирончук, яка прибула з Волині і переконана, що саме тут зможе реалізувати свій потенціал.

31Поселення ще триває, але зовсім скоро молодь наповнить своєю енергією і навчальні аудиторії!