Наш університет – лідер за кількістю поданих заяв вступників у Західному регіоні!

На інформаційному ресурсі Освіта.UA опубліковано рейтинг ТОП-100 найпопулярніших вишів серед вступників, до якого увійшли заклади вищої освіти-лідери за кількістю заяв від абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти. Західноукраїнський національний університет – лідер у Західному регіоні, а також посідає 33 позицію серед зво України!

У таблиці враховані всі заяви від вступників на навчання для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра та магістра на базі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання станом на 26 серпня 2020 року.

За даними Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що публікує рейтингові списки абітурієнтів, упродовж вступної кампанії 2020 року до закладів вищої та фахової передвищої освіти подано більше 1 млн 568 тисяч заяв від вступників.

Щиро вітаємо колектив нашого університету з вагомим досягненням і дякуємо абітурієнтам за довіру! Переконані, що саме у Західноукраїнському національному університеті ваші мрії стануть реальністю. До зустрічі в навчальних аудиторіях!